General Data Protection RegulationObecné nařízení o ochraně osobních údajů je nová revoluční legislativa EU, která výrazně zvýší ochranu osobních dat občanů. Nařízení GDPR se týká všech firem, institucí, jednotlivců – každého, kdo zpracovává osobní data.

Máte již GDPR vyřešeno? Pokud ne, jsme tady pro vás.

  • Máte prostudované nařízení a představu, co vše musíte ve vašem zařízení změnit?
  • Víte, zda splňuje vámi používaný software GDPR požadavky?
  • Pokud nedostanete od klienta souhlas s uchováním dat, umíte po uplynutí doby potřebné automaticky informace vymazat?
  • Víte, jak a na co vše vyškolit pracovníky bez i s přístupem k osobním údajům klientů?
  • Máte ošetřeny všechny potřebné smluvní vztahy s provozovateli, odpovědnou osobou, zaměstnavateli, pracovníky a ostatními dodavateli?
  • Víte, jak ušetřit náklady na zavedení GDPR nařízení?
  • Chcete platit zbytečné a vysoké pokuty?

Pokud jste si odpověděli na některou z těchto otázek záporně, neváhejte nás kontaktovat – nabídneme vám ideální řešení.

 

Co nabízíme

AUDIT SBĚRU

Jaká osobní data jsou shromažďována a jak je s nimi nakládáno + jaká se mají v budoucnu sbírat

ANALYZOVÁNÍ OFF/ON-LINE PROCESŮ

Probíhajících ve vašem zařízení a stanovení všech bezpečnostních rizik, které je třeba vyřešit včetně prověření úložišť procesů

NÁVRH ZÁKLADNÍCH DOKUMENTŮ

Týkající se zásad bezpečného zacházení s osobními údaji včetně úpravy postupů, které nejsou v souladu se směrnicí a návrh konkrétních opatření k nápravě

GENERÁTOR DOKUMENTŮ

Potřebných pro spolupráci s provozovateli, zaměstnanci, pracovníky na IČ a ostatními dodavateli a partnery

STANOVENÍ ODPOVĚDNÉ OSOBY

Za dodržování GDPR ve vašem zařízení, která bude mít mimo jiné na starosti dohled nad archivací souhlasů, vedením databází a komunikaci s Úřadem pro ochranu osobních údajů

PROŠKOLENÍ PERSONÁLU

Pracujících s i bez přístupu k osobním údajům v nových povinnostech vyplývajících ze směrnice

DODÁNÍ GDPR SOFTWARU

Podporujícího potřeby nové legislativy v oblasti práce s osobními údaji

ZPROSTŘEDKOVÁNÍ GDPR ÚLOŽIŠTĚ DAT

Podporujícího potřeby nové legislativy v oblasti uchovávání dat

Co získáte

  • optimalizované interní procesy
  • zařízení splňující GDPR nařízení
  • vyšší důvěryhodnost
  • více času a peněz na další projekty
  • klid a pohodu

Nemáte ještě GDPR vyřešeno? Využijte našich služeb ještě dnes!

Siesta Solution s.r.o. není poskytovatelem právních služeb. Veškeré služby, které poskytuje jsou charakteru buď poskytování oprávnění k užívání softwaru Siesta Extranet či poradenství při jeho užívání. Siesta Solution s.r.o. nezaručuje, že dokumentace generovaná v rámci Siesta Extranet odpovídá právním potřebám konkrétního provozovatele. V právních otázkách vždy využijte služeb právního poradenství, které Vám rádi zprostředkujeme.

Máte zájem o GDPR?

Ozvěte se nám a společně najdeme ideální řešení pro vás.